Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:13 | July 18, 2014

behind the scenes

Uncategorized

5F4A9952
5F4A9919
_MG_0012
_MG_0022
_MG_0044
_MG_0071
_MG_0079

Tänkte att det kan ju vara roligt för er att se hur det ser ut bakom scenen… Vi spelade alltså in en liten film för Happy Plugs i onsdags. Call time kl 08.00 i panoramasviten på Nobis Hotell där Sara skötte sminket, Madde styling och Rami var som vanligt den galna fotografen (hahaha jävla mongooooo, helt stressad, men ett GENI och allt du gör vet jag blir magiskt.) Jag stod upp i 14 timmar. Med klackskor. Haha alltså mina fötter är så trasiga. Men helvete vad bra det blir!! Jag läääängtar till att få se resultatet! Stockholm är magiskt!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.