Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:37 | July 15, 2014

Freak

Uncategorized
Ljunggrens

Så flummigt läskigt roligt spännande jag lever just nu. Så glad för det. Det händer så mycket saker just nu att jag blir helt freaky. På ett bra sätt. I morgon vankas modelljobb för hela slanten, call-time kl 08.00 och det kommer att pågå hela dagen/kvällen. Förstår ni hur mycket man posar då? Blir helt jävla stel i käften. Rädd att fastna så… Dagen efter det hostar jag min andra kväll på F12, det lär bli GENI (lägg inte öga). Om mindre än två veckor drar jag och Mimmi iväg på solabadaätagodmatfestalite-semester i Grekland, sen vankas Way Out West, osv osv, mm. mm. HUR HYPE!!?! Jag hoppas ni hänger med på mina äventyr?

BLESS

Klänning från ZARA, jacka vintage, skor från Steve Madden och väska från & other stories

3 Responses to “Freak”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.