Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:35 | July 14, 2014

on my wish list

Uncategorized
010fullscreen

Hej pyttelilla munnen och munnen som jag vill ha hängandes i mina öron. Tänkte att dom skulle vara till bra hjälp när det hoppar grodor ur min mun… Inte i form av saker jag tänker och sedan tycker, för dom står jag alltid (läs oftast) för, utan det är mer svordomar jag har svårt för. Jag skulle såklart kunna strunta i dom här i bloggen, ba att radera dom fula orden innan jag postar inlägget, men det är inte jag då. Har så sjukt svår att formulera mig skriftligt om jag inte skriver exakt hur jag pratar. Kanske ska börja videoblogga!! haaaha fan vad fett! Näe, men på riktigt, vill inte vara så ful i munnen, snackar som en förortssnubbe med abstinens, ej najs. Några tips på det kanske??

Örhängen från Yazbukey via Style.com

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.