Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:17 | June 30, 2014

small things

Uncategorized
Armbandmalaga

Typ sånna där små grejer i livet, som folk alltid säger att man ska ta vara på, det gör verkligen jag. Nästan lite överdrivet så att folk får säga åt mig att jag måste chilla. Som när jag sitter och äter pistagenötter i solen och tycker att just det är så fint. “Ba njut nu folks, ni gör det nu va?!??, sug in varenda solstråle, njuuuut va fan! Livet på en pinne, så jävla goda nötter oxå!!” Och så skakar dom på huvudet lite. Jag har nog alltid varit så, njutit av de små små nästan o-märkvärdiga sakerna i livet. Och efter att Junior gick bort och med tanke på att jag förlorat så många jag älskar, så har nog just det räddat mig lite. För nu känns det bara ännu viktigare att ta vara på dom små stunderna. Tacksam för dom små sakerna. Även fast jag har så mycket. Folk är så fruktansvärt dåliga på det att jag nästan blir mörkrädd. Ät nötter och njut vafan, typ så!

Armband från Pandora och Afro Art.

6 Responses to “small things”

 1. M on

  Tycker du är så otroligt stark som orkar fortsätta, jag känner absolut inte dig men med det lilla jag vet om dig så kan jag konstatera att du är skitduktig! Jag hade aldrig orkart klara av vardagen på samma sätt om jag var du. Jag har aldrig minst någon nära och kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det skulle vara.
  Jag har en kompis som försökte ta livet och varje gång jag tänker på det börjar jag nästan gråta för jag vet inte hur jag skulle klarat mig utan henne! Så kärlek till dig som ändå lyckas hålla ihop och jag hoppas innerligt att du mår bra!

  Reply
  • elsaekman on

   <3 M! Man har inget val. Eller jo, det har man, och det är ju att visa dom där uppe att man klarar sig, göra dom stolta! Kram till dig!

   Reply
 2. Ellis on

  Du låter som jag tar vara på ALLT speciellt lyx i vardagen små saker som gott kaffe en söt katt som går förbi osv.. Du är grymt stark har läst sedan Junior tiden och jag förundras varje dag av din blogg. Och du har så rätt vi har bara ett liv ta vara på det kram ellis.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.