Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:41 | June 28, 2014

semester

Uncategorized
villasolkatt

När jag tar semester, då tar jag verkligen semester. Dricker vin till frulle, sitter här i den här fåtöljen, ligger i poolen, spelar spel med familjen, tävlar om vem som vet mest, dricker vin till lunch osv osv. Är alltså i sommarstugan vi har i Malaga. Så äckligt lyckligt lottad är jag. Önskar att jag kunde ta med varenda en av er, så ni oxå kunde få njuta maximalt. För det är det man gör här. Klockan är snart 21, kvällsvärmen är fantastisk och nu måste jag in å se straffsparkarna mellan Chile och Brasilien. xx

2 Responses to “semester”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.