Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:04 | June 26, 2014

torsdag

Uncategorized
Processed with VSCOcam with m5 preset

Har spenderat hela eftermiddagen tillsammans med Rami runt om slottet i Stockholm. En plåtning ägde rum och ni får se bilderna längre fram. Nu är jag så trött att jag skriver med ena ögat stängt… I morgon åker jag till Malaga och världens finaste sommarhus, OM jag har längtat!!

One Response to “torsdag”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.