Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:15 | June 25, 2014

warrior

Uncategorized
Legolass

Här har ni mitt hår igår som Bea styrde upp. haaa, folk frågade vart jag hade gömt pilbågen! Kände mig som fakking Legolass. För fab!

3 Responses to “warrior”

 1. Dien dan dockbud.com on

  Hi! I realize this is somewhat off-topic however I had to
  ask. Does operating a well-established blog like yours
  require a lot of work? I am brand new to running a blog but I do
  write in my diary everyday. I’d like to start a blog so I can share my experience
  and feelings online. Please let me know if you have any ideas or
  tips for brand new aspiring bloggers. Thankyou!

  Reply
 2. U on

  SNYGG! en fråga ba, du får säkert den här frågan väldigt ofta men, vart får du dina ögonbryn fixade? Vill också ha! pusss

  Reply
  • elsaekman on

   Å tack så jättemycket! Grejen är den att jag har väldigt mycket hårväxt just där, så jag noppar bara själv emellan, annars har jag lixom ett enda stort ögonbryn, haha, true story. Sen tar jag några få under också, men jag vill inte ha exakta perfekta plockade, utan lite vilda. Sen så fyller jag i dom med penna eller skugga där de är lite glesare : )

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.