Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:44 | June 25, 2014

najz

Uncategorized
bild-9

Vet inte hur det är med er, men jag hittar alltid så sjukt fina grejer på REAn. Vänner säger till mig att dom inte hittar ett skit, att det bara finns tråkiga grejer kvar osv, men jag känner tvärt om asså. Eller så gillar jag allt bara. Enkelt. Som den här perfekta läderväskan från & other stories! Halva priset! Bra att man kan hålla i handen också, eftersom att mina axlar är så paj. Och kolla in dom här söta sommarblommorna som kom hem till mig idag. Avsändaren var Gina Tricot, fett gulliga! Tack! xx

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.