Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:17 | June 24, 2014

new black nights

Uncategorized
BeaoElsa

Igår och idag har alltså varit plåt-dagar. Igår regnade det, sög ju röv, men idag var bättre, solen höll liiiite bättre och vinden svek oss inte exakt lika hårt. Vad denna plåtning är för får ni veta längre fram i sommar. Ikväll feztaz det till på Café Opera tillsammans med New Black och Myggan. Så jag sitter och bjuder in folk osv, som kan komma och hälsa på mig och DJ Mahsa när vi spelar skivor mellan 22.00-23.30. Jag står ju iof ba bredvid Mahsa och försöker se cool ut fast att jag inte kan ett skit. Men jag kan se cool ut. Får hjälp utav Bea igen. Sitter här på salongen just nu. Hon är ett geni! Hoppas ni får en fin kväll och att vi ses på Cafét!

One Response to “new black nights”

 1. http://www.youtube.com on

  Hi there exceptional blog! Does running a blog like this
  take a large amount of work? I have absolutely no understanding of programming but I was hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any recommendations or techniques
  for new blog owners please share. I know this is off subject but I simply wanted to ask.
  Thank you!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.