Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:10 | June 22, 2014

pre-midsummer x f12 studion

Uncategorized
mahsaelsaf12

I torsdags hjälpte jag Myggan att hosta en kväll nere i studion på F12. Vi hade speltid mellan 00-05 men bjöd på fördrink och magisk isglass från OkoBay (Coconut Whater Ice) från kl 22. Såå ni kan ju tänka er hur sliten jag var när jag kom hem, för att sova några få timmar eftersom det var Midsommarafton dagen efter. Men det vart en såå otroligt lyckad kvöll/natt, TACK alla som kom! Och tack till mina vapendragare till DJs, Sabri, Mahsa och Y&S, Bossar ni är!!
Ett extra tack till Bea som fixade mitt hår! Fan, blev ingen bra bild på det, men jag kände mig så jävla mycket 90s man kan komma! Helt magisk frillll!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.