Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:24 | June 22, 2014

nyckelviken

Uncategorized
10376164_10152255257783763_1821972059491202259_n

Ja asså, haha, vet inte vart jag ska börja någonstans. Men Midsommar var helt magiskt kan man väl säga. Omringad av sjukt härliga människor satt vi och upplevde både sol-ner & uppgång. Halvnakna kockar styrde upp helt otroliga måltider, Högtalaren följde med från rum till rum, från ena gräsplätten till den andra. Min outfit för kvällen kallades för ss15 (Ironiens morsa) för att den var så fet och jag har nog inte skrattat så mycket på länge!

I morgon ska jag plåtas för en höstkampanj, i regnet, och call-time är kl 09.00, såatteee, samla krafter och kämpa vidare. Positiv och glad. För att jag kan. Lite så…

One Response to “nyckelviken”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.