Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:52 | May 28, 2014

wednesday

Uncategorized
IMG_0181

Startade morgonen med pressfrulle hos Gina Tricot. Mycket fluffigt till hösten. Kul! Naomi Pilgrim var där och sjöng några truddilutter, det var FETT! Hon ska tydligen spela på WOW i sommar, det vill ni inte missa folks! Just nu sitter jag med ett gäng på Kåken och käkar pizza, MED CITRON PÅ! Det är så fakking fantastiska smaker på dom här pizzorna, så det får ni inte heller missa! Mennneee jag har ju blivit så jävla bra på att blogga nu på senare tid, att jag tar upp min lilla dator och postar ett inlägg. Applåder till moi!
Nu ska jag fortsätta goffa i mig. Vi hörs i morn eller nått. xx

Jacka Junkyard XX-XY Tröja Laredoute Klänning Gina Tricot Boots Timberland

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.