Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
19:59 | May 26, 2014

origami

Uncategorized

_MG_1060
_MG_1115_bw
_MG_1134
_MG_1127

Jag har blivit en sån där busy bitch. Men jag är verkligen inte busy doing nothing! Jag har hundra bollar i luften just nu. Springer på så många möten jag hinner med och presentationer och samarbeten kommer hela tiden. Min familj och mina vänner blir lite smått galna på mig eftersom jag inte kan planera något. Vet ju fan inte vad som händer i morgon ens… Jag har vant mig. Hoppas dom gör det med snart. Men det är nu grejer börjar hända, så det här känns viktigt för mig just nu. Så jag vet att dom egentligen innerst inne förstår.

Juste, har ni sett min lilla origami-trana på armen? Visst är den fin?! Moms n Pops spyr ju såklart på den, men det skiter ju såklart jag i. Och nä, den har ingen betydelse, den är bara fin tycker jag. Man ska inte ta allt så allvarligt. Vi har ju bara ett liv. Och jag bille ha en origami-trana på armen. Pukt. Har ni några tips på någon udda tatuering man kan göra?? Jag vill inte ha något som alla andra har. Langa roligt fakta i kommentarsfältet, så kanske jag faktiskt nappar på nå kul! xx

Klänning F21, Virkat från marknaden i LA och boots River Island

Foto – Gina Elena

One Response to “origami”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.