Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:38 | May 24, 2014

new

Uncategorized
elsasthlm

Nytt hår, ny klänning osv osv. Men alltså vad tycks?! Jag har aldrig varit ett fan av löshår. SKIIIITSNYGGT på andra, men jag har väldigt svårt för att se mig i perfekt fönat, perfekt lockat “a la Höllywuud”, och är livrädd för att se ut som en bimbo. Så gick genast och införskaffade mig ett par runda glajer, inget annat funkar nu. Jag är supernöjd! Ni får hojta till om ni vill ha numret till världens bästa frisör.
Igår hade vi vårfest ute på Josefinas med jobbet. Så magiskt med sol. Kul att alla svennar blir trevliga så fort den tittar fram. Daniel och Caroline från Stockholm Streetstyle hann haffa mig och klicka fram en bild precis innan vi skulle dra mot Djurgården, fruktansvärt passande!

KLänning and other stories Skor Scorett Glajer Urban Outfitter

One Response to “new”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.