Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:19 | May 22, 2014

that day

Uncategorized

Stadion1
Stadion2

Jag har ju glömt bort att visa er denna lilla outfit. Fina Gina tog dom här bilderna på mig för ett par veckor sedan. Ni vet då det regnade. Och jag ba tyckte att jag skulle sätta på mig alldeles för lite kläder och så.

Kjol Vero Moda Top och Halsband HM Jacka JUNKYARD XX-XY Skor Reebok väska Hunkydory

Foto – Gina Mannberg

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.