Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:59 | May 6, 2014

My Spring Favorites from Mood!

Competition
Elsamoodwhite

Allt från Mood gallerian! Fotoprint från Yellow Corner, klänning från Filippa K på Best of Brands, jacka Vila på Company´s, solglasögon Miu Miu, klocka Michel Kors och halsband Sophie by Sophie (samtliga från Mood details), väska från Club Monaco, converse från Nilson shoes, glasunderlägg Carolina Gynning på Mood details, ljus Sia

Imorse var jag och valde ut mina favoriter i Mood gallerian. Inte helt lätt med alla fina vårgrejer kan jag meddela! Utbudet är enormt och bortsett från alla fina kläder så hittade jag inredning, smycken, solglasögon… det tog aldrig stopp. Men till slut lyckades jag gallra ner det till några få produkter som ni kan se i min moodboard ovan! Samtliga produkter är från butiker där det just nu finns grymma erbjudanden & rabatter, dessutom kan ni vinna presentkort, så se till att hänga med nu!

Välj ut din Spring Break favorit från Mood och lägg upp på instagram med tag #moodstockholm så kan du få shoppingpengar om du bara motiverar lite kort varför du ska få vinna. Hur soft?
Och just det, här hittar ni alla erbjudanden!

 

This morning i choose my spring favorites from the Mood galleria in Stockholm, and I sure had a hard time picking only a few pieces and went totally bananas as usual. Finally I chose only a few and put them in a mood board (the one above). If your in Stockholm feel free to participate in the competition above… 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.