Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
1:58 | April 17, 2014

Malibu

Uncategorized

Dagarna går åt helvetes fort här. På lördag åker jag hem.. Hade gärna stannat längre, men har massa grejer som händer i Sthlm. Roliga grejer, så ska inte klagish. Idag har jag och Katta legat och druckit Bubbel på en uteservering i Malibu. Havet, solen, vinden, skratten, det! Så jävla värt!

20140416-184206.jpg

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.