Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:36 | April 13, 2014

Fairfax

Uncategorized

Söndag innebär marknad. Det är verkligen någonting jag saknar i Sverige. Hela grejen med att gå runt och gräva bland krimskrams är lite magiskt tycker jag. Hittade ett jättefint armband som en kvinna lurade på mig och en FET hippiekofta-ish, för fet, får visas en annan gång!

20140413-143149.jpg 20140413-143205.jpg

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.