Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:50 | April 11, 2014

hurtig

Uncategorized

sportelsa1
mocka

Typ såhär sportig är jag. Den rullar faktiskt när bilden togs. Så då har väl jag tränat lite på den här resan? Nä.. självklart tog jag den för att ta en bloggish-bild. Så random lixom. Juste, har ni sett min lilla Origami-trana jag tatuerat in på armen. Gullig va?! Gatcha nya skor från Steve Madden också, så fruktansvärt sköna!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.