Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
23:33 | April 9, 2014

Newiez

Uncategorized
20140409-162124.jpg

Mina kläder sitter på riktigt fastklistrade mot min hud. Så varmt är det här nu. Meeen jag klagar inte. Åker runt mest hela dagarna och njuter av caféer, promenader, drinkar och ba allmänt av staden. Staden som jag aldrig tröttnar på. I morgon ska Katta ta med mig på Art Walk i Down Town. Ser fram emot det så sjukt mycket. Har aldrig varit så motiverad till att ta tag i min konstnärliga sida som nu. Så i morgon ska jag suga i mig så mycket inspiration jag bara kan. Drömmen!

Köpte nya örhängen idag. Är ju mer för stora vovvar, men kolla på dom här lixom. Fett med söta ju. Kunde inte låta bli…

2 Responses to “Newiez”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.