Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
0:30 | April 6, 2014

cali

Uncategorized
elsa cali 1

Tänkte att jag skulle vila upp själen lite, så jag bestämde mig för att dra till LA. Så här är jag. Ler åt solen och andas in Los Angeles underbara avgaser. Love it! Uppkopplingen är ett fakking skämt, så det suger ju. Men ni följer väl mig på Insta?! Lite lättare att langa upp randoms där. @elsaekman

Dress Gina Tricot Stickat Lindex Trenchcoat Monki boots River Island

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.