Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
7:40 | April 3, 2014

Tävling

Uncategorized

Heeeej fina ni! Vad sägs om att bli proffsminkad i Oriflames Concept Store med din bästa kompis OCH få varsin goodiebag med the ONE produkter? Tänkte väl det! Jag har nu fått chansen att tävla ut det här fantastiska priset exklusivt till er läsare! Ta vara på detta nu folks, så underbart att bli sminkad och få tips av folk som verkligen kan sin grej!

Det enda du behöver göra är att svara på: I vilket land grundades Oriflame?

Skicka ditt svar till [email protected] senast den 7 april. Oriflame kontaktar vinnaren och sminkningen sker i Oriflame Concept Store, Stockholm, den 15 april. Tid efter överenskommelse. Oriflame står inte för eventuella resekostnader.

Psssst…svaret kan du hitta på oriflame.se

20140402-151336.jpg

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.