Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:06 | March 20, 2014

Finally

Uncategorized

Whooop whooop, Äntligen! Idag släpps Oriflames nya makeupmärke The ONE som jag är ambassadör för. På Attitudemässan för ett par veckor sedan blev jag sminkad av den fakking bästa av dom bästa, Linda Hallberg på scenen inför fullt hus- nu kan även du få till min vårfina makeuplook med Lindas steg-för-steg tips och produkter från The ONE! Spana in här

20140320-095339.jpg 20140320-095433.jpg

One Response to “Finally”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.