Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:56 | March 12, 2014

Time

Uncategorized

Fan asså tiden går så otroligt fort. Jag glömmer bort det rätt ofta. Jag flyttade in i min lilla etta i höstas, den är så liten att jag knappt får plats med mina tankar där inne. Jag har inte ens satt upp en TV än. Sån är jag. Skjuter på allt. Varför gör man så? Jag har sagt “I morgon smackar jag upp den” i typ 4 månader sådär. Och jag har massor som vill hjälpa till, men jag bara väljer att göra roliga saker istället för praktiska. Och det är ju så jävla trångt oxå, måste styra upp bättre förvaring. Har ni några tips om sidor eller så om “Compact Living”? Snäääälla langa fakta i kommentarsfältet!!

20140312-135105.jpg

Jag var, som alla andra dumma stockholmare nyss ute på lunchen för att få en gnutta av my man SOLEN… Paahaha, ett skämt, så fruktansvärt kallt ju. Men glassigt med glajer ju, så jag är nöjd.
Sunnies Monki Body Vero Moda Jacket Esprit

One Response to “Time”

  1. Sari on

    Jag är likadan och det suger big time. Har oxå bott i min tvåa i över ett år men bara fått upp en tavla på väggen, illa! Kram på dig!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.