Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:49 | March 10, 2014

Attitude

Uncategorized
20140310-154239.jpg

Haaaallåj! Bilden passar ju jävla fint in på rubriken. Jag var dock mycket gladare än vad bilden visar. Tusen tusen tack för att ni kom och hejade på mig, Daniel och Linda när vi på scenen visade vårens make up trender med Oriflamés nya varumärke The one på Attitude Mässan i Kista i helgen! SÅ otroligt lyckat!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.