Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:21 | March 6, 2014

my days

Uncategorized

mattias
angie
sabri

Livet är så sjukt kort. Det kan ta slut i morgon. Eller så får man turen att leva ett långt och händelserikt liv. Men det är fan inte något att ta för givet. Det vet vi. Jag tänker på det väldigt ofta. Varje dag. Kanske inte så konstigt med tanke på att min andra halva slets ifrån mig. Men fokusen sätts på prov många gånger. Fan, mitt hjärta hann bara fylla 26 år, men jävlar vad mycket han hann säga. Jag tar med mig allt genom livet. Hör hans lugna och nästan lite oberörda röst säga “Man ska bara omringa sig själv med folk som ger en bra energi, skulle aldrig slösa bort min tid på annat skit”. Så det är exakt vad jag gör. Jag är lyckligt lottad att ha så mycket fina människor omkring mig. Min familj, mina vänner och kollegor. FAKK vilken kärlek. OJ, Wow… vilket sluddrigt inlägg med lite random bilder från i natt. Men så här lyckligt lottad är jag, omringad av bra människor, med bra energi. Vet att Junior blir lugn där uppe. (okej jag lovar love, ska tagga ner på vodka-redbullen. Och börja träna. Och gå till tandläkaren)

5 Responses to “my days”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.