Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:47 | February 21, 2014

Blue

Uncategorized
20140221-143241.jpg

Ibland blir allt blått. Typ. Vet inte hur jag tänker när jag klär på mig faktiskt… Gör ni det? Tänker? Alltså, jag skiter typ fullständigt i färgval och material. Jag tycker nästan att allt passar med allt. Kan ju bli lite tokigt ibland, men aldrig tråkigt. Det ska ju vara kul att bära kläder, inte ett stressmoment… Fuck stress!

Tröja Nowhere Jeans Vero Moda Väska SALAR

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.