Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:50 | February 11, 2014

Ayer

Uncategorized
20140211-103705.jpg 20140211-103756.jpg

20140211-103812.jpg
Jag har just nu förälskat mig i mina nya skor från Reebok. Jag Moonwalkar till jobbet! Tänkte prova sväva hem, så lätta är dom…
Fan, februari är inte den roligaste månaden på året. Men jag har nog världena bästa omgivning när jag tänker efter. Dom är som mig lixom, tröttnar aldrig på spontana middagar, drinkkvällar eller typ charader tills man svettas så att rutorna immar igen. Så ska inte klaga.

Kappa River Island, Jeans Replay, tröja LESS, halsband Kattas, skor Reebok.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.