Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:16 | February 10, 2014

VR

Uncategorized

Juste hörni, har ni kikat i Vecko Revyn som är ute i butik nu? Jag är med på några sidor. Sex sidor för att skryta lite så där omärkbart. Känns ju jävligt kul faktiskt. Kunde man ju inte tro för några (ganska många) år sedan då man själv läste den rätt ofta. Jag tycker att bilderna blev superfina. Jag är nog bland det blekaste som springer runt på den här planeten, men det gjorde sig fint till sminket och de pastelliga kläderna. Haffa en tidning! Om du fortfarande går i skolan och har skåp så borde jag fan få sitta uppklistrat där inne, ba några veckor i allafall. Skulle va fett! Hej hej! xx

Bjuckar på tre av bilderna… Vuuääldigt allvarliga vissa av dom. Gulligt. Jag lixom…

Foto – Hannah Hedin / Stylist – Li Svärd Edwall / MUA – Elva Ahlbin

20140210-181252.jpg 20140210-181337.jpg 20140210-181359.jpg

6 Responses to “VR”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.