Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:52 | February 10, 2014

Tjuvtitta

Uncategorized
20140210-154933.jpg

En liten tjuvtitt på vad jag har på mig idag. Så jävla skönt när man tittar ut genom fönstret på morgonen och ser att det är helt torrt på marken. Jag blev lite överhypad, så jag satte på mig solglasögonen ba för det. Fet fail. Men hade faktiskt lite vårkänslor som kröp lite genom kroppen…

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.