Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
19:36 | February 7, 2014

“Daniel”

Uncategorized

Hej folks, hur mår ni da? Själv ligger jag hemma med förkylning som inte vill ge sig. Så farbror doktor sa åt mig att isolera mig. Så jävla opassande för mig som får krupp av att inte vara ute bland folk. Det är lixom terapi för mig, att vara mitt i kaos och rörelse. Förstår mig inte på folk som tycker om att vara ensam?! Det låter ju najs, men själv blir jag bara rastlös…
Men då har jag tid för en stor kärlek i livet… Musik. Det ligger fan riktigt varmt om hjärtat. Jag lyssnar på det mesta, men främst Soul, hiphop och RnB. Många av mina vänner jobbar med eller runt musik så där är jag verkligen blessed.
Min grymma vän Danny jobbar tillsammans med den svenska duon Max Elto. Och för mig som inte kan så mycket om just den här musikgenren måste jag säga att det låter jävligt intressant! Djupt på ett helt annat sätt. Just den här låten heter “Daniel”. Lyssna vetja!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.