Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:50 | January 28, 2014

Mbfw day 1

Uncategorized
20140128-232959.jpg

Hemma från dag två, och jag måste va ärlig och säga att fashion week är en skräckblandad förtjusning. Nej men på riktigt, stressen är total men upplevelsen är alltid rätt fantastisk om man tänker efter. Och det är folket som gör det! Finns så otroligt mycket att titta på, otroligt mycket inspiration att ta in. I morgon är alltså tredje och sista dagen av Stockholm Fashion week och den visning jag ser mest fram emot är AltewaiSaome!

Här är jag igår, iklädd Sweater från New Black, kjol från Vero Moda och boots från Guess</

Bild – Frank Nordenberg/Stureplan.se

3 Responses to “Mbfw day 1”

  1. Anna on

    Men nej, kommenterade precis på din kollega/väns blogg. Det är inte Stockholm Fashion Week som varit utan Mercedes-Benz Fashion Week, det är helt två olika evenemang som ni tjejer borde hålla isär och koll på!!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.