Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:43 | January 23, 2014

I do say it’s the shit if I do say so myself

Uncategorized

morr
image
Mössa från Forever21, kappa från River Island

God morgon! Så här gölli är jag när jag vaknar. Ser ut som en liten pojk. Jag trivs faktiskt mer och mer i osminkade ögon på dagarna. Känns skönt och fräscht. Eller ja, förutom för nån dag sedan då jag skulle köpa en Redbull på Ica. Kassörskan log lite överlägset och sa med bebisröst: -“Och hur gammal är du da?” Jag förstod inte varför hon frågade så jag ba -“Ehh jag?! 27, vadåra?” Då lyfte hon på ögonbrynen och frågade om jag kunde bevisa det. Haha, jag fick en liten chock, men gav snällt över mitt leg, VASSEGO!!

4 Responses to “I do say it’s the shit if I do say so myself”

  1. Henrik on

    ¤ Händer alltid så på systemet!! ;d, mest när man ha mössa på; jaa lik gammal som dej; d fast + kan de va på bussen; att åka fö barn biljett! ; D fin mössa; h /H

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.