Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:26 | January 21, 2014

skyddsrummet

Uncategorized

Processed with VSCOcam with b5 preset
Processed with VSCOcam with g3 preset
Mössa & Tee från New Black, jacka från Weekday.

Jag höll det jag lovade och gick ba ut och partade litegränn i fredags. Saurabh hade ju fest i Skyddsrummet, så jag, Madde och Mahsa svängde förbi fetaste lokalen i stan, TACK för genihaffla!
Annars har jag bara tagit det lugnt (fan vad weird den meningen känns att säga) resten av helgen. Och juste, jag har gått och blivit Gudmor åt världens finaste lilla juvel! Min bästa vän Tischa blev mamma till en pojke i söndagskväll. Förstår ni lyckan!!

One Response to “skyddsrummet”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.