Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:13 | January 17, 2014

tgif

Uncategorized

vint3
vint2
vint1

Veckorna går så otroligt fort att jag inte hinner stanna upp och haja vart jag är någonstans. Det jag vet är att jag befinner mig i ett svinkallt Stockholm, med alldeles för mycket bajsnödiga människor. Det är något jag upptäck sen jag flyttade in till stan. Det är ett helt levande Zoo här inne. Så otroligt up tight. Helt MAGISKT! Skulle kunna umgås ba med mig själv, sittandes på ett café och glo på folk… Men staden är ju ganska härlig oxå, speciellt nästnästa vecka, då Fashion Week drar igång. Inbjudningar till visningarna börjar rulla in och jag ser verkligen fram emot 3 dagar av hets. KUL hets! Sånt gillar jag och det kommer att hända riktigt mycket kul under den veckan det lovar jag er.
Ikväll har Saurabh fest som jag tänkte dra förbi på. Fan jag har ju så jävla dålig karaktär… Jag har ju lovat att inte gå ut så mycket nu när jag är förkyld (aa men ni förstår ju) men hela Freshnetfamiljen kommer att vara där och det får fan inte missas. Resten av helgen ska jag kurera. Men inte hemma hos mig, för det bor på riktigt isbjörnar där inne, så jag får väl crasha hos någon med fungerande element och gärna lite Disneyfilmer. Någon där? xox

Kappa och byxor från Nowhere, tröjan var Juniors, Kimono från River Island och glajer från Carrera by Jimmy Choo

One Response to “tgif”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.