Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:06 | December 9, 2013

Camo

Uncategorized
20131209-223436.jpg 20131209-223450.jpg

Glömt langa upp den här… Togs för två veckor sedan. Folk tittar lite skumt på mig när jag skuttar runt med kortkort och bara ben. Om jag ska vara ärlig så fryser jag sällan om benen. Fryser mest upptill, där brukar jag smacka på. Men så otroligt kul att få så fula blickar. Då blir jag ju lixom lite trotsig. Bring it on Bitchezz!

Tee, camo-skirt and jacket from Nowhere, belt from Bik Bok, boots from Guess and bag from Mary-Kate & Ashley Olsen for BikBok

6 Responses to “Camo”

 1. Jennifer L on

  Hur kan du stödja ett företag som håller på med djurförsök och säger öppet att det är okej med djurförsök så länge man får sälja??? Oriflame är redan fällda för det och det är väl så att du får för mycket pengar för det för att du ska bry dig om djuren!!!

  Reply
  • elsaekman on

   Jag står självklart inte bakom djurförsök och vad jag fått veta är oriflame emot det. Jag kan tyvärr inte säga så mkt mer än så eftersom jag inte har mer insyn i företaget än andra konsumenter, men kontakta gärna huvudkontoret för frågor.

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.