Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:42 | November 18, 2013

oriflame – very you

Uncategorized

Idag släpps Oriflame’s kampanj Very You som jag är ansiktet utåt för. SÅ exalterad! Känns verkligen superkul att få fronta den här kampanjen som kommer att pågå till januari. Jag har valt ut mina favoritprodukter och tillsammans med Oriflame skapat tre olika looks. Pink by Elsa, Red by Elsa och Nude by Elsa. De kommer att säljas till superbra priser i tre olika kit. Ni hittar de på Oriflame.se
Whatcha waiting for??!!!

ORIFLAME_PINK utan korn
ORIFLAME_NUDE utan korn
ORIFLAME_RED utan korn

10 Responses to “oriflame – very you”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.