Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:09 | November 14, 2013

that perfect one

Uncategorized
Esprit_Mantel_blau

MAGISK kappa från Esprit Trend. Färgen! Tappa typ hakan…

4 Responses to “that perfect one”

 1. Katarina on

  Hej Elsa! Jag hittar ingen kontaktuppgift till dig här på sajten (eventuellt är jag fredagsblind 🙂 så mejla mig på angiven adress så hör jag av mig till dig med ett intervjuförslag! Ha en fin helg /Katarina

  Reply
  • elsaekman on

   Bra fråga, jag har ingen aning. Jag kommer nog att leva i sorg resten av livet. Men man får nog lära sig att leva med den, prata om den och ta hjälp av allt som går att ta hjälp av. Vänner och familj är ju det bästa. <3 Kram

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.