Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:50 | October 30, 2013

colour

Uncategorized
elsalaredoute

På riktigt folks… Våga bära färg! Vet ni hur mycket gulliga leenden jag fått idag när jag ba går och lyser upp gråa Stockholm. No joke!

Är ni kvar föresten? Jag vet att jag varit keff på att blogga, men det har varit så otroligt mycket i mitt liv. Flytten och allt. I morgon ska jag på möte med Stureplansgruppen för att planera årets No One Fights Alone-gala. Snart är det 1 år sedan den hölls på Sturecompagniet och vår hjälte starkt stod där bland all kärlek. 3 dagar senare fick han vingar. Vi gör det här för dig Junior! Vi gör det här för er som har fått vingar, för er som fortfarande kämpar och för er som tack och lov fick en andra chans till liv. Mer information om när galan blir av kommer senare. MAD LOVE!

This Jacket from La Redoute, knit from Vero Moda and dress from Blanco

13 Responses to “colour”

  • elsaekman on

   Hej K,
   Hur kommer det sig att Du skriver en så osmaklig kommentar? Lycklig?! Känner Du mig? Vet Du hur mina dagar ser ut och vad jag kämpar med? Tur för mig att jag har (som jag inte tror du har) så otroligt många fina vänner (killar och tjejer) som finns där för mig varje sekund. Vet inte om du kände Junior? Men om du gjorde det, så vet du nog, att om han varit här och läst din kommentar så hade han skrattat dig rakt i ansiktet.

   Reply
  • Lina on

   Herregud. Man blir ju rädd för människor. Vilken fullkomligt idiotisk kommentar. Som sagt, tur att du är styrkan själv!
   Stor kram till dig

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.