Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:01 | October 19, 2013

La redoute

Uncategorized
elsa1

I höst och vinter har jag fått äran att vara gäststylist på La Redoute’s inspirationsavdelning på deras hemsida. Dom har otroligt fina kläder så jag tycker att det här uppdraget är sjukt jäkla kul! “Höstens Trender” är först ut och ni hittar det HÄR. In och kika på en gång folks!!

One Response to “La redoute”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.