Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:28 | September 26, 2013

hözt

Uncategorized
IMG_7985

River Island hatt and Vero Moda jacket.

2 Responses to “hözt”

  1. Soma on

    Hej. Jag vill berätta att du har inspirerat mig på ett sånt sätt som jag knappt kan förklara. Jag har läst din blogg ganska länge nu och dina inlägg om Junior har förändrat mitt liv. Jag var rökare i så många år och jag hade knappt viljan till att sluta röka. Dina inlägg fick mig att förstå hur orättvist livet var och hur dum jag var, som välkomnade cancer med öppen famn.. Hur kan man vara så elak mot sin kropp och välkomna dödliga sjukdomar med öppen famn? Och så självisk. SÅ jag slutade röka och tar hand om mig själv så gott som jag kan. För jag vill inte att de jag älskar ska gå igenom de som Juniors nära och kära gjorde. Det är en grej om man får en sjukdom bara så men det är en helt annan när JAG ger mig själv den. Jag visar även din blogg för mina nära och kära och de ger alla en typ av wake up call att läsa din fruktansvärda men så vackra inlägg. Det är svårt att förklara. Men jag vill tacka dig. TACK för att du är så modig och TACK för dina inlägg, för att du delade med dig lite av det du gick/går igenom. Tusen tusen tack. Och jag är SÅ ledsen över allt som har hänt. Jag skickar lite anonym kärlek från Örebro. Må bäst underbara Elsa

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.