Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:48 | September 13, 2013

molnen

Uncategorized

Nu har äntligen videon släppts! Lorentz & Sakarias feat Duvchi – Molnen är en genilåt och jag verkligen ÄLSKAR den. Ta en titt! Den är otroligt vackert filmad och är regisserad av fyrfaldigt grammisnominerade regissören Marcus Lundin. Det här är mitt första jobb med rörlig film, så otroligt konstigt att se sig själv i en helt annan miljö, men så otroligt kul var det! Alla som jobbade bakom kameran är fantastiskt duktiga! Whatcha think??

9 Responses to “molnen”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.