Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
0:31 | May 17, 2013

Todays details

Uncategorized
20130516-171609.jpg 20130516-171626.jpg

Chill-mode i LA! I morgon drar vi till Vegas. Kan man tröttna på den staden? Det blir nog 9e gången för mig, men jag vet att jag inte kommer att bli besviken! Man måste verkligen ta vara på tiden, livet, stunderna! En klok människa sa det till mig, och det är honom, den ängeln, jag har att tacka för styrkan att palla blicka framåt…

Shirt from Mango, bag from Salar, the watch is vintage and sunnies from Ray-Ban

2 Responses to “Todays details”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.