Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:46 | May 7, 2013

May 7th

Uncategorized
20130507-231225.jpg 20130507-231236.jpg

Okej att jag börjar få resfeber inför LA nu, men wassap my man solen?! Vilken fantastisk dag! Din Sko bjöd på fantastisk presentationslunch på B.A.R och efter det stannade jag och Madde (plus halva svenska folket?!) till vid Kungsträdgården för att njuta av dom där rosa jävla träden som fortfarande efter alla dessa år är magiska när dom blommar.
Bjuckar även på en detaljbild på dagens. Helbild hittar ni HÄR, tagen av fina Daniel från Stockholm Streetstyle.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.