Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:04 | April 30, 2013

stills

Uncategorized

bild 1bild 2bild 3bild 4

För två helger sedan så fick jag äran att jobba med riktigt duktiga peeps (bla. Marcus Lundin och John Strandh). Musikvideon är inte klar än, men här är några stills! Ska bli kul att se det färdiga resultatet, då det här är mitt första jobb med rörlig bild. Under tiden så kan man ju alltid poppa Spotify på högsta med Lorentz & Sakarias – Molnen!

3 Responses to “stills”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.