Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:27 | April 23, 2013

focus

Uncategorized
tre

 

Livet byter riktning när man minst anar det. Vart hittar man fokus? Vart hittar man lugnet? I sig själv? Jag tror det. Men för att kunna göra det så krävs styrkan, hoppet och viljan. Hela den biten går hand i hand. Där finns dina nära och kära. Glöm.Aldrig.Bort.Det.

Fokus.

 

 

One Response to “focus”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.