Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:05 | February 16, 2013

en krigares själ

Uncategorized

 

Arkam Shafii och Durjar Amin, två riktigt grymma killar och barndomsvänner med Junior, har nu producerat klart “En krigares själ”, en hyllningslåt till Junior och hans kamp. Junior hann höra låten innan han fick vingar, men videon fick vi spela in efter. Den spelades på begravningen och betyder så enormt mycket för oss. Ett stort tack till alla er som hjälpte till med denna låt. No One Fights Alone!

Junior min prins…Varje sekund!!

3 Responses to “en krigares själ”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.