Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:48 | February 8, 2013

Xoxo – mood Stockholm

Uncategorized

Jag vaknade av att det ringde på dörren i morse. Utanför står världens tulpanbukett och ett kärleksbrev från MOOD Stockholm. Sweet va! Som alla vet så är det ju alla hjärtans dag snart (jag har väldens bästaste vänner som tur är) och om mina läsare köper alla hjärtans dag- blomster för 300 kronor eller mer på Regeringsgatans Blommor så får ni en överraskning nästa gång ni besöker butiken. Ange koden “Valentine”. Gäller under februari månad.

20130208-104724.jpg

Tack Mood Stockholm och Regeringsgatans Blommor <3

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.