Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:29 | January 25, 2013

januari

Uncategorized

Ett stort öppet infekterat sår. Så känns det. Ibland känns det som att jag ska förblöda, men då kommer det… kraften som han ger mig, och plåstrar om såret, lugnar det… Jag vet att det kommer att läka, men det kommer att ta tid. När det tillslut läker så kommer det inte att göra lika ont. Det kommer att vara ett stort ärr, som sitter fast för livet. Men det kommer att vara ett vackert ärr, det har jag bestämt mig för. Ett ärr som visar upp stoltheten jag bär för min prins och hans kamp.

De här senaste veckorna har jag tillbringat med de närmsta. Vi har gråtit när vi behöver, skrattat hejdlöst när vi behöver. Och så ni, alla andra… Vilken kärlek hörrni! Som ni alla ger mig/oss. Jag har hunnit med en resa till Maldiverna med Mamma, Baba och syrran, pratat så otroligt mycket fina minnen tillsammans med alla vänner och familjer. Så nu, nu är det dax att ta klivet tillbaka till vardagen. Så här har ni mig.

Och så Kärlek till Freshnet-gänget. Simone, Fengsson, Madde. Ni är guldish!!

maddeochjag

 

Från & other stories presentation igår.

13 Responses to “januari”

 1. Syrran on

  Har sagt det så så många gånger förut men jag gört igen, du är så jävla duktig mitt hjärta. Och jag är så stolt över ditt mod och din enorma kraft. Jag älskar dig.

  Reply
 2. annika on

  I mörkret lyser stjärnorna brukar man säga och klarast av dem alla är din prins.. Jag tänker på er båda ofta! Ni har inspirerat mig något enormt. Du är enormt stark och klart tiden kommet läka såret även om de aldrig försvinner.. Men vi kommer aldrig glömma! All kärlek och styrka till dig Elsa! ❤❤❤

  Reply
 3. Bomshakalak on

  STOLT så stolt är jag över dig! Ingen kan mäta sig med dig… Någonsin. Dina ord är så vackra, så kloka och så rörande. Du min vän är den klokaste jag känner och har det finaste av hjärtan

  Saknar & älskar dig <3

  Reply
 4. eleonor on

  Åhhh Elsa så glad att du är tillbaka, har varit inne på din sida varje dag och du har inte lämnat mina tankar fan vad stark du är. Kram

  Reply
 5. Charlotte on

  Viktigast är nog att tillåta sig att må som man mår för dagen. Om man vill skratta så ska man få göra det. Du är så otrolig på alla sätt. Din inställning, allt. Stor kram.

  Reply
 6. ell on

  du är stark och otroligt fin.
  jag imponeras av din kraft och ditt mod
  jag har tänkt mycket på er trots att jag är en främling långt bort.
  men du är otrolig
  fina fina du
  jag önskar dig allt det bästa

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.