Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:54 | December 7, 2012

till min ängel

Uncategorized

Min fina Junior ♥ Jag lovade dig att jag skulle vara stark. Stå stadigt på mina ben, titta upp mot himlen och få styrka. Din styrka. Jag kommer att hålla det jag lovat dig. Alltid! Det själsband vi kände att vi hade redan första gången vi träffades finns kvar för alltid. Det har vi ju alltid sagt, att det var något ut över det vanliga. Vi pratade om att bli gamla och gråa ihop… Men vet du vad min prins, det spelar ingen roll att jag är kvar på jorden och du bland stjärnorna, för den här kärleken och själsbandet finns hos oss för alltid ♥ Du min Brunbjörn och jag din Snöflinga! Kommer aldrig att sluta tacka Gud för den finaste gåvan en människa kan få, äkta kärlek. Och jag kommer aldrig att sluta tacka dig för att du älskade mig så vackert. Ninakupenda ♥ nu, för alltid och i nästa liv, då vi möts igen.

55 Responses to “till min ängel”

 1. Lovisa on

  Elsa! Du skriver så fint. Beklagar verkligen sorgen.
  Om du orkar så skulle det var så vackert att få läsa berättelsen om hur du och Junior träffades och blev tillsammans.
  Styrkekramar till dig

  Reply
 2. Joanna on

  Kände inte någon av er men via gemensamma bekanta följde jag er kamp.
  Kan inte med ord beskriva hur er kamp berört mig.
  Känner inte dig men skickar en stor kram! Er kärlek har fått mig att ändra mitt sätt att se på livet!
  Ber en bön varje kväll både till Junior men även dig<3
  Även du är en krigare
  <3

  Reply
 3. Emma on

  Elsa, även fast jag inte känner dig eller ängeln Junior så har ni berört mig något enormt. Ville bara skriva det <3 Skickar all styrka och kraft.

  Reply
 4. moster marie on

  Älskade Elsa!
  Så stark och så klok, och visst är det så, att Junior breder ut sina silvervingar och skyddar dig till den dag ni möts igen<3

  Reply
 5. Rebecka on

  Jag har följt din blogg sedan ett år tillbaka och avundas dig så mycket Elsa! Vad du visat i bloggen verkar du vara en helt fantastisk människa och har haft det så bra med junior. Er kärlek kan jag inte beskriva med ord även fast jag inte känner er, jag hoppas en dag att jag får uppleva samma sak som ni hade.
  Jag följer dig på instagram och har verkligen sett hur NI kämpat tillsammans och jag har sett hur stark du varit. Jag förstår att det inte är lätt och man måste verkligen uppskatta livet och varandra varje dag. Det har jag lärt mig genom dig och junior och det är jag så enormt glad över. Tack Elsa och tack Junior. Ni har verkligen öppnat upp mina ögon och jag är så förväntansfull över att jag nu ska donera blod och har bidragit med pengar till cancerfonden. Må din prins vila i frid och ni kommer definitivt träffas igen. Där uppe.

  Fortsätt vara stark Elsa!
  Kram rebecka

  Reply
 6. Linnea on

  Beundrar dig något enormt. Vilken styrka. Er kamp har fått tusentals människor och mig att förstå hur skört livet egentligen är. Känner numera en stor tacksamhet för varje dag jag får fortsätta leva och vara frisk och det är tackvare Er och er fruktansvärda men viktiga kamp som fått oss alla att öppna ögonen för Livet. Ni har fått Mig att värdera livet och mina nära mer och alltid försöka ta vara på dagen.

  Otroligt hemskt och fruktansvärt orättvist men vilken styrka ni haft och Du ska vara stolt över dig själv, så otroligt stolt.

  Hoppas du kommer finna ork och styrka sinom tid att gå vidare och få leva det liv du drömt om.

  Reply
 7. A on

  Ljust lever minnet, för alltid. All styrka till dig fina människa. Nu är det du som får ta över kampen. Han finns hos dig och med ditt mod och styrka kommer du klara det. All kärlek till dig!

  Reply
 8. louise on

  Elsa, jag känner inte dig eller Junior men har följt eran kamp och jag måste säga du är och har varit så stark! Jag menar det verkligen. Jag tänker på er dagligen och jag skickar massvis med styrka till dig! Eran kamp och kärlek har verkligen fått mig att se livet på ett annat sätt och fått mig att vilja bli av med min ätstörning så snabbt som möjligt.

  Min barndomsvän förlorade sin pappa i cancer för drygt två år sedan och precis som hennes pappa tittar ner och tar hand om henne så tittar Junior på dig och är med dig varje dag och i varje andetag du tar.

  Massa kramar till dig!

  Reply
 9. Pernilla on

  Jag beundrar dig stort. Beundrar er. Ni fina människor som fått så många andra människor att se livet på ett annat sätt. Så mycket tårar det har runnit ner ifrån mina kinder av att bara läsa om er kamp mot detta. Jag kan inte säga att jag förstår dig. Men jag kan säga att jag kan försöka sätta mig in i situationen. Jag har själv en pojkvän som just nu går igenom kampen mot Leukemi och jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara att gå igenom det du gör nu. Det är starkt, riktigt starkt. Stå på dig. Efter regn kommer solsken. Jag är mer än säker på att Junior är stolt över dig, att han tittar på dig just precis nu med ett stort leende på läpparna. No one fights alone. Och det kommer du aldrig att behöva göra. Han är med dig vart du än är, hela tiden. Du kan bara inte se honom. Jag tror på dig! Massor av styrkekramar till dig, fina människa. Du är en sann krigare. Likaså Junior.

  Reply
 10. Viktoria on

  Elsa! Som så många andra så känner jag inte er, men följt er otroliga kamp genom gemensamma vänner. Jag är så djupt berörd av ert öde och är så ledsen i hjärtat av det ni tvingats gå igenom och de som du nu ska bära. Mina tankar finns hos dig konstant, trots att jag inte känner dig. Jag vill bara skicka dig största, varmaste kramen <3

  Reply
 11. Li on

  Elsa! Du är en sådan inspirationskälla. Ditt sätt att se på livet är beundransvärt. Jag är så fruktansvärt ledsen…
  Jag känner inte er men få saker har berört mig mer än er kamp och kärleken mellan er.

  Du/ni har fått mig att se på livet på ett helt annat sätt. Tack för det! Imorgon ska jag lämna blod, för det är det MINSTA jag kan göra…

  Tänker på dig och skickar dig all styrka som finns!

  Reply
 12. Freckledface on

  Elsa, we don’t know each other, but I feel so sorry for you because you lost the most important person for you. I often cried when I read your articles about Junior and I’m also crying now because it’s so sad to read this. But I want you to know that people from all over the world (I’m from Germany) think of you now and have prayed all the time for Junior and you. Even if I’m not religious, I prayed for both of you.

  Reply
 13. Evelina on

  Skickar styrka och kärlek! Känner inte er mer än att vi har gemensamma bekanta, men ville ändå lämna en kommentar.. Ni är så extremt vackra tillsammans och berör på ett sätt som inte kan ha undgått någon. Beklagar sorgen, Kram E..

  Reply
 14. Johanna on

  Jag känner inte dig eller Junior, men har några i min närhet som gör de. Det är sjukt hur berörd jag är över eran historia, som jag följt mestadels via fb. Kommer på mig själv flera gånger dagligen med att vara ledsen över de som hänt er, tänker på er och hur orättvis livet kan vara och får känslan av att vilja hjälpa människor i liknande situation. Vill att du ska veta att tack vare er ska jag nu börja donera blod och även kolla upp de här med stamcelldonationer, ni har verkligen berör mig på ett sett jag inte trodde man kunde bli av några man inte känner. Inspireras verkligen över hur stark du är, ni har fått mig att tänka i andra banor. Att verkligen ta vara på varandra och vara glad och tacksam för de man har. Beklagar verkligen sorgen och kommer fortsätta följa dig, du/ni inspererar mig

  Reply
 15. Agnes on

  Vilka förebilder ni är. Känner varken dig eller Junior, men vad er historia har berört mig, och gör. Ni är förebilder och jag tackar Gud varje dag för att jag får vara frisk och leva. Du Elsa, kämpa på. Sänder alla styrkekramar jag kan. Till dig, familj, vänner, bekanta.

  Reply
 16. Anna on

  Han är fortfarande med dig. Ingen kan ta ifrån dig vad ni haft, och fortfarande har. Störst av allt är kärleken. Du ger mig hopp! Jag tror på dig.

  Evig kärlek till dig och till din Junior <3

  Reply
 17. Roro on

  Elsa, jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag beklagar… Junior har blivit en förebild för mig, jag vet att många har sagt det, och det är sant: en sann krigare. Och en otroligt god person som sökt hjälpa och inspirera andra. Och du är så stark, you shine, just like he still does. My heart goes out to you, Junior’s family, relatives and friends.
  Junior – Reast in Peace <3

  Reply
 18. ellis on

  Åhhh NEJ jag beklagar kan inte tro att det är sant vad orättvist livet är. Jag har gått in på din sida ofta för att se hur han/ni mår och fruktat detta började att följa din blogg innan Junior blev sjuk och sedan har jag inte kunnat sluta tänka på er och hoppas att han ska klara sig och du få behålla honom..Varma kramar Ellis.

  Reply
 19. Josefin on

  Hej Elsa. Veklagar verkligen sorgen. Jag har tänkt på dig dagligen de senaste veckorna & vill bara säga hur otroligt imponerad och inspirerad jag blir av dig! Du verkar vara en sån otroligt stark människa. Tack för att du & Junior har fått mig att inse hur skört livet är och hur tacksam man ska vara för varje dag man får tillsammans med de man älskar. Livet är så fruktansvärt orättvist ibland och det är är för mig svårt att förstå och acceptera varför vissa saker måste hända, varför de med störst hjärta ska drabbas av den värsta smärtan. Skickar dig massa styrkekramar! Är säker på att Junior vakar över dig & att ni en dag får återförenas <3

  Reply
 20. Emma on

  Hei Elsa

  Ær en gammal klasskompis till Alfons och en innebandy venn till mimmi.. Två helt fantastiska mænniskor, kænde inte Junior, men glømmer aldrig nær han var i10 åren och scorade på en bisicletas ikampen på Bro ip… Alla snakka om det iflera veckor, Det ær mitt inntryck avjunior han læmna ingen oberørd. Dere har något alldeles unikt. Alltid kommer han vaka øver deg med all kærlek. Elsa du och junior ær før alltid sammen<3<3

  Reply
 21. Lina on

  Hej Elsa! Jag känner dig inte men jag följer din blogg. Tänker ofta på dig och nämner er i mina böner. Skickar en massa styrkekramar. Det finns inte ord som räcker…

  Reply
 22. D on

  Känner inte Er, men har följt eran kamp. Har massa gemensamma vänner på Facebook och har sett så mycket fint som skrivits om er. Svårt att inte bli berörd… Du verkar så otroligt stark, och Du har en ängel som kommer vara med dig för evigt… Beklagar sorgen du bär på! Styrkekramar till dig<3

  Reply
 23. Joel on

  Hej, ville bara skriva till dig att jag tänker på er ibland och hoppas att du kommer gå igenom det som hänt och händer som en fin kvinna. Känner dig inte, har läst på Internet sen nån månad tillbaks. Fridens Liljor. Kram.

  Reply
 24. Dielleza on

  Er historia har berört mig enormt! Men Elsa, det bästa med livet är att vi inte vet vart de vi förlorat är. Junior kommer stå och vara med dig genom ditt liv, hjälpa dig att göra de rätta valen. Och han kommer vänta på dig, hans livs kärlek. Som de säger i filmen “A walk to remember” där flickvännen går bort i leukemi, “Love is like the wind, you can’t see it but you can feel it”.
  Du är stark, kramar!

  Reply
 25. Mosrer Malin on

  Din prins hade stjärnglitter i ögonen när han tittade på dig. Tills ni möts igen finns hans blick i stjärnhimlen där han finns och är din skyddsängel med ett alldeles speciellt band som förbinder er två. Du har fått styrka från din prins, och du har förvaltat den väl…och kommer förvalta den tills den dag ni ses igen! Tills dess finns vi till för dig, vi som är kvar här nere och vandrar tillsammans. Sida vid sida, och när det behövs så bär vi!! Massor med kärlek! <3

  Reply
 26. Elena on

  Känns lite annorlunda att känna så starkt för dig och er kamp, när vi aldrig har träffats. Men jag har följt er, sänt mina varmaste tankar till er, jag delar er sorg. Det ni har, fortfarande har, är otroligt vackert. Han är din ängel som alltid kommer skydda dig. Sänder all min kärlek och värme till dig och dina nära.

  Reply
 27. Natalie on

  Jag känner varken dig eller Junior men följt kampen nu på slutet. Så fina ord. Junior är stolt över dig skulle jag tro <3

  Reply
 28. ems on

  Jag kom in här via en länk på en tjejs blogg. Jag kom in här och läste alla inlägg som handlade om er berättelse, blev så himla berörd. Jag har inga ord. Er historia var de enda som snurrade i mina tankar samma dag. De var de första jag nämnde för de människor jag träffade.

  Det är otroligt stort och vackert hur er kamp har fått tusentals människor, även mig, att förstå hur skört livet egentligen är. Genom att läsa er historia så får man upp ögonen om hur tacksam man bör vara för var dag vid liv som frisk människa, att inte ta något för givet, leva och njuta av nuet. Det som har hänt er och det som drabbade din ängel är otroligt hemskt och fruktansvärt orättvist, jag beundrar er båda två för den styrka ni visat genom denna kamp. Vilken kärlek och vilken krigare han var, in i det sista.

  Jag beklagar sorgen och sänder alla mina tankar dig och hans närstående. Må han vila i frid och må du finna styrka att leva vidare som den starka människa du är, tills ni möts igen<3

  Reply
 29. louise on

  Hej Elsa, beundrar dig så otroligt mycket. Vilken styrka du besitter. Tårarna fyller mina ögon när jag läser din text till din ängel. Jag tror att han finns vid din sida alltid, även om det inte är rent fysiskt. Vilket fantastiskt stöd du varit åt honom dessutom under dessa månader. Du är en riktig förebild. Vila i frid Junior! Massa styrkekramar dig Elsa.

  Reply
 30. Sandra on

  Åh fina fina du! Förstår inte vart du hittat all din kraft och styrka. Du är inspirerande! men Åh livet är så orättvist att jag vill skrika rätt ut. Sånt här får b a r a inte hända. Fortsätt kämpa och vet du är säker på att du och din prins kommer att träffas igen ovan molnen. Styrkekramar till dig x

  Reply
 31. Madeleine on

  Fina Elsa- Du ska veta hur otroligt mycket ni har berört mig och många andra. Jag önskar att din kärlek och ängel får frid, han kommer finnas med dig resten av livet tills ni möts igen. Jag hoppas verkligen att du kommer känna av honom. Ni har berört mig, jag har varit och är så oerhört ledsen å era vägnar. Tack vare er har jag gått med i Tobiasregistret och fått upp ögonen för vad mer man kan göra. Stora kramar
  Madeleine

  Reply
 32. Emma on

  Hej Elsa,
  Såg just en glimt av din blog och blev väldigt rörd över vad du skrivit. Jag ville ge någon form av tröst. Tycker det är fantastiskt att ni hade turen att träffa varandra – ett sådant speciellt band är det många som aldrig får uppleva. Det kommer fortsätta ge dig styrka även i framtiden tills den dagen ni möts igen. Men just nu, ge dig all tid i världen att sörja och omge dig med andra nära och kära.
  En kram till dig

  Reply
 33. Linda on

  Förlorade min mamma i cancer för mindre än ett år sedan, vet precis hur det är att förlora någon som man älskar med hela hjärtat. Hoppas du kan hitta styrka hos vänner och familj, kramar.

  Reply
 34. Katja on

  Blir tårögd när jag läser dina ord. För en månad sedan förlorade jag min älskade sambo i en otäck trafikolycka. Jag förstår inte, vägrar förstå, tänker aldrig förstå. För han är min och livet utan honom är inte det minsta roligt längre. Men man måste nog stå ut. Någon gång möter vi alla dem vi älskar. Gäller att fylla livet med vackert innehåll tills dess, hur mycket det än tar emot.

  Kram!

  Reply
 35. ellis on

  Tänker på dig varje dag gråt gråt få ur dig allt hoppas att du inte ärensam utan med din familj. Du fann kärleken som så hårt togs ifrån dig fan vad livet är orättvisst och stackars Junior beklagar så hemskt mycket har lust att bara skrika rakt ut över hur orrättvist livet är..Jag sörjer med dig på nåt konstigt sätt eftersom jag inte käner er men jag känner med er och fille som var hans vän honom känner jag. Om jag någon gång ser dig på stan hoppas jag att det är ok att ge dig en kram lilla vän. Kram från ellis,

  Reply
 36. H on

  Hej Elsa
  Känner inte dig men tycker att du och Junior är så fina. har följt eran kamp och sett hur starka och fina ni (va tillsammans)..Junior måste ha varit en underbar person och ängel därför fick han lämna denna jord så snabbt. Gud plockar dem fina blommorna först. Jag hoppas verkligen från hela mitt hjärta att du är stark och försöker, varje minut, timme, dag som går, sakata men säkert ta dig igenom din sorg. Tiden Elsa, tiden kommer att få dig att kunna börja ta första steget. Junior kommer från och med nu va din skyddsängel han kommer att vara med dig jämt. Vägleda dig och få dig att bli lycklig och glad igen. Du kommer även att känna honom, från och till med hans närvaro. Önskar dig frid, styka och kraft. kram Helena

  Reply
 37. Balboa on

  Har inte läst bloggen din tidigare, men kunde inte låta bli att skriva då dina inlägg väckte känslor.

  Har förlorat en familjemedlem, och det är hemskt. Fem år sedan snart…känns fortfarande som igår. Sjukt att våra liv kan ändras så drastiskt. Alla tankar, alla planer.

  Jag beklagar sorgen. Verkligen. Må han vila i frid, och må du finna inre styrka som hjälper dig i genom. Var inte rädd för att sörja, och var inte rädd för att se livets ljusa sidor igen. För det lär du göra, troligen med hjälp av mannen din som stöttar dig från himmeln!

  Reply
 38. Aaron on

  It was so beautifully written Elsa. Your gratitude of the precious love and time together is wonderful, and your strength is inspiring. Stay strong and I hope this new year will bring you peace and comfort and many good things sweetie.
  hugs

  Reply
 39. Alice on

  Hej!
  Jag som många andra känner till din och Juniors historia, genom vänner men också No one fights alone. Jag har hållit mig från att skriva och kommentera men nu läste jag detta och tårarna rann. Av lycka!
  Kan man vara stolt över någon man inte känner? För jag är oerhört stolt över din styrka, ditt hopp, din sårbarhet men framförallt din tro på Er kärlek!

  Livet går vidare och att vi alla en dag ska dö är det enda säkra här i livet. Fortsätt kriga och forgsätt ge tiden lite tid att fortsätta läka dig. Riden går fort.Du och din älskade kommer ses fortare än du anar. Så fortsätt njuta av livet tiöls dess.

  Vill avsluta med en av mina favoritfraser från Bibeln:
  “Saliga de som sörjer, de ska bli tröstade” -Matteusevangeliet 5:4

  Kämpa på nu vi är alla stolta över dig!!!!

  Reply
 40. Lisa on

  Kära Elsa, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag känner mig helt paralyserad och tårarna rinner ner för mina kinder. Jag har följt er lite då och då och på något sätt ändå trott att det vart på bättringsvägen. Därför blev det en total chock nu när jag gick in på din blogg och läste ditt senaste inlägg.

  Du är så otroligt stark och du kommer klara detta med bravur, du verkar ha många människor omkring dig som hjälper och stöttar dig, men ändå. Många skulle nog gå under. Men du är så otroligt vacker både på insidan och utsidan. Jag tror på dig och på er kärlek som satt ett exempel på hur vackert men ändå så hemskt livet kan vara.

  Ni är bäst!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.